En blogg om att komma i form, hitta löpglädjen och må bra.

tisdag 23 oktober 2012

Hässelbyloppet

Här är jag och de andra i startgrupp Damer motion grupp 2 på väg.

Ja, visst sprang jag Hässelbyloppet. Första gången jag sprang det så det kändes lite pirrigt innan. Lite stressigt blev det också. Långt att gå från bilen och trötta barn. Jag hann bara ta av mig överdragskläderna så var det dags att gå in i startfållan och börja uppvärmningen. Puh. Nästa år får jag åka hemifrån lite tidigare. Det var trångt i starten och första kilometern gick långsammare än jag tänkt mig. Men jag hittade så småningom ett tempo jag var nöjd med. Ville gärna försöka springa fortare än jag gjorde på Tjejmilen.


Slutspurten. Inget fel på humöret. ;-)

Hade räknat med en "promenadare" men det var rätt tungt. Tur att det fanns snälla människor längs banan som hejade på. Speciellt tack till den lilla hejaklacken med söta små barn och deras föräldrar som stod vid 7 km ungefär. Era Heja Heja! gav extra energi så jag orkade hela vägen. Och tack till maken som lyckades vråla "Heja Mia!" så det ekade över hela Hässelby när jag var på väg in på IP. Hysteriskt kul! :-)

Det blev personligt rekord på milen och det är jag väldigt glad för. 52:11 är en helt ok tid för mig som inte sprungit så länge. Skulle gärna vilja komma ner under 50 minuter. Vi får se om jag lyckas med det någon gång...

Nu tar jag en lite längre paus från den här bloggen. Återkommer till våren!

Allt gott!

Mia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar